Meer resultaten voor algendoder dakpannen

algendoder dakpannen
Groene aanslag voorkomen met Algendoder Stef Cleaning Services.
Na het reinigen van een oppervlak dakpannen, gevel of straatwerk blijven er altijd sporen van algen en mossen achter, die wij met het blote oog niet kunnen waarnemen. Deze restsporen van algen en mossen behandelen we met een algendoder om ervoor zorg te dragen dat deze zich niet meer kunnen ontwikkelen.
dakpannen prijs
algendoder Gevelreiniging en Dakreiniging.
Posted in Dakreiniging en Gevelreiniging, Gevelreiniging, tagged algen en mossen, algendoder, Antwerpen, Breda, coating, dak schoonmaken, dakbedekking, dakpannen, dakreinigen en coaten, dakreiniging, Etten Leur, Rotterdam on maart 27, 2015 Leave a Comment. Alles wat u moet weten over dakreiniging en dakcoating.
dakpannen prijs
remmers algenverwijderaar geconcentreerd Impregneermiddelen Specialist.
Wanneer de ondergrond eenmaal is gereinigd met een hogedrukreinger en u brengt regelmatig afhankelijk van de omgevingsfactoren Remmers algendoder aan, dan voorkomt u nieuwe groene aanslag. Wanneer er op de ondergrond slechts een zeer dunne laag algaangroei aanwezig is, dan raden wij gebruik van de hogedrukreiniger stap 1 af.
impregneren
Dakpannen reinigen met warm water geeft uw woning weer een nieuwe uitstraling. Stef Cleaning Services.
Na het schoonspuiten wordt het dak gespoeld en met een algendoder behandeld. Bij betonnen dakpannen is het aan te bevelen het dak te impregneren waardoor de dakpannen waterafstotend worden. Bij alleen een dakreiniging is het mogelijk dat er donkere plekken op uw dakpannen zichtbaar worden.
gevelreiniging stoom
Algendoder Dakreinigingspecialist.
Het is daarom verstandig om na het reinigen van het dak een algendoder aan te brengen. Dit maakt de dakpannen tot diep in de poriƫn schoon. Na deze behandeling kunt u nog kiezen uit de volgende soorten bescherming.: impregneren van het dak.
dakpannen prijs
Zelf dakpannen en dak reinigen Onderhoud van uw woning tips en advies.
Gebruik heet water, maar zorg voor niet te hoge druk, dit kan de coating van de dakpannen aantasten. Algendoder, spuit het dak in met biologische algendoder met de hogedrukreiniger in de laagste stand. Algendoder is verkrijgbaar bij het tuincentrum of de bouwmarkt.
Dakpannen coaten met 10 jaar garantie.Stef Cleaning Services. Stef Cleaning Services.
De bewerkingen bij Stef Cleaning Services gaan als volgt.: Slechte dakpannen vervangen. Dakgoten controleren, schoonmaken en eventueel repareren. Dak geheel reinigen onder druk met warm water. Na het reinigen het dak behandelen met een algendoder. Rondom afplakken voor het coaten.
Platte daken EPDM Soorten Daken algendoder dakpannen.
Nadat u uw dakpannen heeft gereinigd met een hoge drukreininger is het belangrijk om na droging uw dakpannen in te spuiten met een anti alg middel zoals bijvoorbeeld Remmers algendoder. Dakpannen reinigen met warm water geeft uw woning weer een nieuwe uitstraling.

Contacteer ons

keien op plat dak
Prijs Dakreiniging
reinigen dak reiniging
algendoder dakpannen
daken reinigen dak reiniging daken
dakpannen impregneren
dakpannen impregneren prijs
dakpannen schoonmaken prijs
dakpannen reinigen en coaten prijs